Over Ons

Exclusief verdeler van spuitkurk in de Benelux

Over Unicorks

Unicorks werd in 2013 opgericht als de professionele kurkafdeling van Gevelrenovatie Gilissen. Het doel van Unicorks is niet alleen om u te helpen het uitzicht van uw woning of bedrijf te verfraaien d.m.v. spuitkurk, maar wij lossen ook al uw problemen op i.v.m. isolatie, vocht, vuil, asbest, scheuren, salpeter, mos enz.

Als full-service Kurk/Gevelrenovatie-bedrijf beschikken we dan ook over een breed scala aan ervaringen en werken over heel België. Voor ieder probleem is er een gepaste oplossing.

Unicorks kan u helpen met alle fasen van uw nieuwbouw of het herstellen van oude woningen. Een vloer, terras, trap, binnen- en buitenmuren, daken, hekwerken, zwembaden, houtwerken enz. voorzien van kurk voor uw nieuwbouw of al deze aspecten in een nieuw jasje steken voor uw oude woning.

Wilt u energiebesparend bouwen? Kies dan voor spuitkurk en smeerkurk van ÚniCorks. Onze uitstekende reputatie en lange lijst van tevreden klanten getuigen van ons superieur vakmanschap, oog voor detail, duidelijke communicatie, eerlijkheid en integriteit.

De filosofie


De voornaamste prioriteit is de tevredenheid van de klant. U staat dan ook centraal binnen de bedrijfsfilosofie van Unicorks.

Onze expertise stelt ons in staat om de voltooiing van ieder project te voorzien binnen het afgesproken budget en de afgesproken tijd. Wij voeren werken uit van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs, met een biologisch product dat een revolutie is in de wereld van de bouw en de industrie.

Het succes van onze dienstverlening is gebaseerd op aanbevelingen van onze klanten als gevolg van hun tevredenheid. Al het mogelijke wordt dan ook gedaan om dit verder uit te bouwen.

Exclusief verdeler voor de Benelux


Als importeur van spuitkurk in de Benelux voor particulieren en bedrijven bieden we u de beste prijs/kwaliteitsgarantie op de markt.
Unicorks garandeert zijn klanten en afnemers de nodige expertise om de spuitkurk te verwerken.

Hebt u als aannemer plannen om spuitkurk op te nemen in uw productengamma? Neem dan zeker vrijblijvend contact op omtrent de samenwerkingsmogelijkheden.

Energiebesparend bouwen doet u met spuitkurk van ÚniCorks! Informeer naar de mogelijkheden.