Schilderwerken


Schilderwerken

Waarom ZERAMIX EXTREM BY ÚNICORKS gebruiken voor schilderwerken?


DE VRAAG NAAR ENERGIEBEHOEFTE:


Zeramic Extrem W voorziet gebouwen van een laag thermische coating. Deze voorkomt energielekken naar buiten toe en voorkomt dat deze energie zich mengt met de zonnestralen.

In een koud klimaat, in de winter, kan Zeramic Extrem W aangebracht worden op binnenmuren en plafonds, wat een thermische barrière vormt en zo warmteverlies naar buiten toe vermijdt. Het zorgt er als het ware voor dat de warmte zich enkel verspreidt in de behandelde ruimte, wat zorgt voor een enorme besparing op je energiefactuur.

In een warm klimaat, in de zomer, zal Zeramic Extrem W zorgen voor een aangename warmte. Het zorgt ervoor dat airco’s en koelingen niet zo hard moeten werken, wat zorgt voor een enorme besparing. Met de eigenschappen van Zeramic Extrem W kunnen we oude en slecht geïsoleerde huizen en snelle en makkelijke thermische barrière geven en tevens vermijden we inwendige condensatie. Dankzij het aanbrengen van Zeramic Extrem W in je INTERIEUR kan je de energiefactuur doen dalen met 35%. Zowel voor je verwarming als je airco of koelsysteem.


Op het gebied van thermische isolatie is het doel van Zeramic Extrem W het leven van de inwonende aangenamer te maken. Als we spreken over “ leven in een comfortabele omgeving “ dan zijn er veel factoren waar we afhankelijk van zijn. Bv. Persoonlijke keuzes van airco’s, koelsystemen en energiemiddelen, de kleding die we dragen, de passiviteit van de mensen, enz.

Naast al deze factoren, zijn er ook nog omgevingsfactoren die een rol spelen zoals; hoogtes en indelingen van huizen, luchtstroming, binnentemperatuur, enz. Met het toepassen van Zeramic Extrem W verkrijgen we een veel stabielere temperatuur. Dit resulteert in een enorme besparing op de energiefactuur en zelfs elektriciteit, want door zijn reflecterende eigenschap creëert het veel meer licht in de omgeving.
Zeramic Extrem W kan aangebracht worden op gasleidingen, buizen waar warm water door stroomt, en zorgt ervoor dat er geen warmteverlies is aan deze buizen/leidingen. Dit resulteert in snellere toevoer en dus minder verbruik.
Huizen uitgerust met zonnepanelen kunnen 4-5% meer prestatie halen als je Zeramic Extrem W aanbrengt op en rond de zonnepanelen.
Laat je dak, terras ondergrond bekleden met Zeramic Extrem W en haal nog meer uit je zonnepanelen.
Bovendien zorg je dan ook nog eens voor een waterafstotende ondergrond en geniet je van extra isolatie.
Zeramic Extrem W aanbrengen op daken en industriebouw zorgt ervoor dat het oveneffect, waar heel veel bedrijven last van hebben, verdwijnt.

Zeramic Extrem W weerkaatst de zonnestralen waardoor het dak, of de panelen geen kans krijgen om op te warmen en zo voor extreme hitte op de werkvloer te zorgen. Als er onder de daken kantoren of koelingen aanwezig zijn zal Zeramic Extrem W belangrijke rol spelen. Zo is er geen thermostaat of koeling die 100 keren moet aanspringen. En geen energieverlies aan de binnenkant van het gebouw en langs de buitenkant is er geen oververhitting.

ZERAMIC Extrem W is een product dat kom van de Space shuttle industrie en technologie, gebruikt in de jaren 70. Het toepassen van deze coating op space shuttles zorgt ervoor dat zij kunnen weerstaan aaan extreme temperaturen in de ruimte. Het is een combinatie van vloeibare keramiek met NANODEELTJES en NANOTECHNOLOGIE. Nu helpt het ons, het leven in huis veel aangenamer te maken en we bereiken hiermee een geschikt proces binnen duurzaam bouwen in de 21 eeuw.

Zeramic Extrem W vermindert meteen Co² in de atmosfeer. Hierdoor werken we mee aan de wijziging aan het klimaat voor en met de toekomstige generaties in lijn met het Protocol van Kyoto.

Meer weten over de mogelijkheden van Zeramic Extrem voor schilderwerken? Contacteer ons vrijblijvend