Gevelrenovatie


Gevelrenovatie

Spuitkurk gevelrenovatie


Gevelrenovatie woning? Spuitkurk is ideaal om te gaan gebruiken om uw gevel te renoveren. Als decoratieve gevelrenovatie heeft kurk een waterafstotende functie en is het thermisch isolerend. De gevel is dus beschermd tegen vocht, maar blijft wel damp-open. Het is bruikbaar op zo goed als alle soorten ondergronden en verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpallet en korelgroottes.

gevelrenovatieGevelrenovatie is essentieel voor uw woning. Ten eerste wordt het gebouw optimaal beschermd tegen de agressieve invloed van weerselementen en vervuiling. En ten tweede geeft een mooie gevel uw pand extra uitstraling. Kies dus zeker voor een specialist gevelrenovatie. Zoals Unicorks in Limburg.

Gevelrenovatie dekt veel ladingen. Niet alleen betekent het dat wij voegen verwijderen en herstellen en metselspecie terug in zijn oorspronkelijke staat brengen; door de gevel grondig te reinigen en dat voegwerk een andere kleur te geven, kunnen we het oppervlak een compléte make-over geven. Zonder overigens al te veel stof te maken: Unicorks maakt namelijk gebruik van speciale machines én combineert die met stofnetten.

Gevel renoveren = gevel beschermen


Bij gevelrenovatie is een preventieve aanpak altijd de beste. Nadat we de gevel grondig hersteld en gereinigd hebben, behandelen we die met een waterafstotend product. Op die manier kan uw gebouw weer jaren goed gewapend verder tegen regen, roet, wind of mos. Plant u een totaalrenovatie? Dan zoeken wij samen met u de beste manier om de gevelwerken vlot in te plannen.

Gevelrenovatie voor oude én jonge woningen


voegen herstellenUiteraard komen oudere woningen logischerwijs in aanmerking voor gevelrenovatie. Maar denk niet dat een nieuw pand van 5 of 10 jaar oud geen kandidaat kan zijn: vaak werd dit namelijk gebouwd zonder beschermende afwerking of hydrofuge (langdurige waterafstotende bescherming). Ook hier kan ene behandeling dus wonderen doen!

Met spuitkurk als gevelrenovatie is er nu een milieuvriendelijk product voor u toegankelijk dat voor al uw problemen aan de gevel wel een oplossing biedt.

Meer weten over de mogelijkheden van spuitkurk als gevelrenovatie? Vraag uw offerte aan


Realisaties spuitkurk


Profiteer nu van de mogelijkheden van spuitkurk als gevelrenovatie! Vraag uw offerte aan