Gevelbekleding


Gevelbekleding

Spuitkurk gevelbekleding


Gevelbekleding voor de woning? Spuitkurk is ideaal om de gevel te bekleden. Als decoratieve gevelbekleding beschikt gespoten kurk over een waterafstotende functie en is het thermisch isolerend. De gevel is dus beschermd tegen vocht, maar blijft wel damp-open. Het is toepasbaar op praktisch alle soorten ondergronden en verkrijgbaar in een brede waaier aan kleuren en korelgroottes.

gevelbekledingUw gevel verdient de beste bescherming. Niet omdat die zo lang dienst kan blijven doen als het visitekaartje van uw gebouw, maar ook omdat een gevel aan heel veel schadelijke invloeden is blootgesteld. Zoals vocht, wind, vorst, inwerking van de zon en verwering. Gelukkigen hebben de specialisten van Unicorks een oplossing op maat in huis.

Gevelbescherming kan op twee belangrijke manieren. Beide technieken heeft Unicorks, gevestigd in Limburg, als geen ander onder de knie. Die technieken combineren we bovendien met vakkundig advies, zodat u de komende jaren ook blijft genieten van een optimaal beschermde gevel. We stellen onze methodes graag aan u voor. En uiteraard gaat aan gevelbescherming een grondige gevelrenovatie en -reiniging vooraf!

Waterdichting


Zoals de term het zegt, maken we met de techniek van waterdichting uw gevel … waterdicht. Dat doen we ofwel via chemische hydrofuge (met zogenaamde waterafstotende siloxanen), ofwel met een biologische hydrogfuge. Deze technieken om uw gevel te beschermen zijn het meest aangewezen in ons relatief vochtige klimaat.

Hydrofoberen, impregneren of hydrofugeren


gevel bekledenWaterdicht maken is één ding – we kunnen uw gevel bijkomend beschermen door die waterafstotend te maken. Hydrofoberen, impregneren of hydrofugeren: drie benamingen voor het aanbrengen van een (kleurloos en biologisch) impregneerproduct, dat een reactie aangaat met het gevelmateriaal en bij luchtvochtigheid waterafstotend wordt. Deze nieuw gevormde stof garandeert uw gevel een driedubbele bescherming. Want naast waterwerend wordt het product UV- en verweringsbestendig!

Ademende gevelUnicorks behandelt uw gevel weliswaar met een product, toch blijft het oppervlak maximaal ademen. Op die manier wordt aan de circulatie niet geraakt. Bijkomende troef? Op ons impregneerproduct geven we tien jaar garantie!

Met spuitkurk als gevelbekleding is er nu een milieuvriendelijk product voor u toegankelijk dat voor al uw problemen wel een oplossing biedt.

Meer weten over de mogelijkheden van spuitkurk om uw gevel te bekleden? Contacteer ons vrijblijvend


Realisaties spuitkurk


Profiteer nu van de mogelijkheden van spuitkurk om uw gevel te bekleden! Vraag uw offerte aan