Gebruik ook de voordelen van spuitkurk! Vraag uw offerte aan


SPUITKURK UNICORKS. UNIEK IN GESPOTEN KURK


Antibacteriële verfVandaag de dag gaan ecologie en economie hand in hand. Dit vertaalt zich in een milieubewuste manier van bouwen en verbouwen. Unicorks draagt zijn steentje bij aan een doeltreffende manier van energiebesparing voor uw woning met spuitkurk. Gespoten kurk of spuitkurk is een natuurlijk product op basis van kurkvezels die zijn oorsprong vinden bij de kurkboom. Door de natuurlijke hechtende werking van kurk kan het op praktisch alle oppervlaktes worden aangebracht.

Spuitkurk is een gevelbekleding, maar met isolerende eigenschappen. Kurk wordt gebruikt voor het thermisch isoleren en waterdicht maken van gevels en de isolatie van binnenmuren, plafonds, zolders en kelders. Een gevel die werd behandeld met onze spuitkurk, is volledig waterdicht maar blijft damp-open. Na de behandeling kan de gevel dus blijven ademen. De kurk wordt tevens naadloos aangebracht waardoor het risico op koudebruggen gering is en condensatieproblemen voorkomen worden.

Spuitkurk is verkrijgbaar in een brede waaier aan kleuren waardoor er voor iedere woning wel een gepaste oplossing aan te reiken is. Het is tevens verkrijgbaar in verschillende korreldiktes die toelaten om een gevel te bekleden en binnenshuis voor een strakke en moderne afwerking kunnen zorgen. De fijne korrels voor het interieur en de grove korrels voor het exterieur van een gebouw.

Prijs spuitkurk? De spuitkurk kostprijs is afhankelijk van meerdere factoren. Wat is de staat van de gevel? Hoeveel m² dient er gespoten te worden? Welke korreldikte wordt er gevraagd?... Al deze factoren bepalen de uiteindelijke prijsberekening voor het aanbrengen van spuitkurk. De totale spuitkurk prijs is dus voor ieder project verschillend en wordt op maat uitgewerkt.

spuitkurkVoordelen spuitkurk? Van nature is kurk een thermisch isolerend en absorberend materiaal dat de gevel droog houdt. Dit zorgt voor een vochtvrije en gezonde leefomgeving. De belangrijkste eigenschap is dus de regulatie van vochtigheid in de woningen. Door de absorptie neemt spuitkurk meer CO² op dan dat het afgeeft in de atmosfeer. De kurk creëert een natuurlijke barrière/schild dat beschermt tegen vuur, warmte, koude en vocht. In slecht geïsoleerde huizen elimineert de kurk van Únicorks de koude bruggen en vermijdt zo condensatie.

Bovendien treedt kurk op als een filter voor energieverlies. Ongeacht het type verwarming of airconditioning u gebruikt, dit buitengewoon product zal het energieverlies van binnen naar buiten door de muren beletten. U maakt dus komaf met onnodige en hoogoplopende energiekosten door een energiebesparing die kan oplopen tot maar liefst 30-35%. Dit scheelt u dus vele euro's per jaar! In oudere woningen met een gebrekkige fundering of op locaties gelegen aan de kust, naast rivieren, zwembaden, of in beboste omgeving zet onze kurk de vochtigheid om in een vorm van damp door capillariteit. Tevens zullen salpeter en zoutvlekken (witte vlekken op de muren) door de kurk van Únicorks geëlimineerd worden.

Heeft u problemen met vochtigheid? Reken dan op de spuitkurk van Únicorks om dit probleem te neutraliseren in de ruimte waarin de kurk werd toegepast. Vraag uw spuitkurk offerte aan.

Profiteer nu van de voordelen van spuitkurk! Vraag uw offerte aan


WAT ONDERSCHEIDT SPUITKURK UNICORKS?


Bij ons kan u terecht voor gespoten kurk alsook het manueel aanbrengen van kurk met de borstel.

We beschikken over een natuurlijk product met uitzonderlijke kwaliteiten. Een product dat vaak voorkomende problemen en kwesties in de bouw en constructienijverheid zal oplossen. Bijvoorbeeld bij het herstel van leidingen, daken, industriebouw, zwembaden, vloeren, enz...


SPUITKURK TOEPASSINGEN


Waar is spuitkurk zoal geschikt voor?

Spuitkurk als gevelbescherming: dé revolutionaire oplossing voor een thermische en geluidswerende woning.
Dankzij de kwaliteit van onze producten, die uw gevels droog houden en isolerend maken, creëert u een gezonde woning en leefomgeving.
Al deze apsecten zorgen voor een enorme besparing tot wel 35% op uw energiefactuur!


ONZE FILOSOFIE


10 JAAR SCHRIFTELIJKE GARANTIE

Een tevreden klant is onze prioriteit. Onze expertise stelt ons in staat om de voltooiing van ieder project te voorzien binnen het afgesproken budget en de afgesproken tijd.
Wij voeren werken uit van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs, met een biologisch product dat een revolutie is in de wereld van de bouw en de industrie.

Unicorks kan met veel trots en blijheid naar buitenkomen met een succesformule die gebaseerd is op aanbevelingen van onze klanten als gevolg van hun tevredenheid.

REALISATIES


... Album list


NIEUWS


No post found.


SCHRIJF IN OP ONZE NIEUWSBRIEFEMAIL


Congratulations. Your message has been sent successfully.
Error, please retry. Your message has not been sent.
Help onze standaard te promoten

Wilt u meer weten over de voordelen van spuitkurk? Profiteer van onze beste prijs op de markt voor spuitkurk!